Cenjene stranke obveščamo, da bo ambulanta do 10. septembra zaradi dopusta zaprta. Če se želite naročiti na NIPT testiranje v času dopusta, pokličite na 040 244 240.

Storitve

V ambulanti Medgen vam nudimo genetsko obravnavo na napotnico kot tudi samoplačniško. Ministrstvo za zdravje nam je leta 1996 podelilo državno koncesijo za genetiko. Tako smo edina privatna ambulanta v Sloveniji, ki s pomočjo uglednih partnerskih institucij, strankam omogoča celovito genetsko obravnavo.

NIPT testi

V Medgenu smo ponosni in hkrati ekskluzivni zastopniki najnaprednejšega podjetja za genetiko na svetu – Ameriškega podjetja Natera.

Horizon

Ugotovite kolikšna je verjetnost, da vi ali vaš partner na otroka preneseta resno genetsko napako.

Panorama

Preverite genetsko stanje vašega otroka že v zgodnji fazi nosečnosti.

Vistara

Testirajte možnost, da bi vaš otrok imel katero izmed 25 redkih, a vseeno hudih genetskih anomalij. 

Storitve na napotnico

V okviru zdravstvenega zavarovanja, strankam nudimo širok izbor unikatnih genetskih storitev.

Na področju klinične in laboratorijske diagnostike pri odraslih in otrocih imamo že več kot 30 let izkušenj, zato vam zagotavljamo, da boste pri nas v najskrbnejši strokovni obravnavi.

Stopite korak pred prihodnost

Storite vse kar lahko, da ne bo hudo! Prijavite se na brezplačen in neobvezujoč telefonski posvet z vodjo naše klinike prim. dr. Anamarijo Brezigar, ki vam bo z veseljem povedala več o medicinski genetiki in njenem kreiranju brezskrbne prihodnosti.