Spoštovante paciente obveščamo, da bo ambulanta Medgen v petek 14.1. in ponedeljek 17.1. zaradi prenove zaprta. Za nujne primere nas kontaktirajte tukaj >>.

Storitve

V ambulanti Medgen vam nudimo genetsko obravnavo na napotnico kot tudi samoplačniško. Ministrstvo za zdravje nam je leta 1996 podelilo državno koncesijo za genetiko. Tako smo edina privatna ambulanta v Sloveniji, ki s pomočjo uglednih partnerskih institucij, strankam omogoča celovito genetsko obravnavo.

NIPT testi

V Medgenu smo ponosni in hkrati ekskluzivni zastopniki najnaprednejšega podjetja za genetiko na svetu – Ameriškega podjetja Natera.

Horizon

Ugotovite kolikšna je verjetnost, da vi ali vaš partner na otroka preneseta resno genetsko napako.

Panorama

Preverite genetsko stanje vašega otroka že v zgodnji fazi nosečnosti.

Vistara

Testirajte možnost, da bi vaš otrok imel katero izmed 25 redkih, a vseeno hudih genetskih anomalij. 

Storitve na napotnico

V okviru zdravstvenega zavarovanja, strankam nudimo širok izbor unikatnih genetskih storitev.

Na področju klinične in laboratorijske diagnostike pri odraslih in otrocih imamo že več kot 30 let izkušenj, zato vam zagotavljamo, da boste pri nas v najskrbnejši strokovni obravnavi.

Stopite korak pred prihodnost

Prijavite se na brezplačen in neobvezujoč telefonski posvet z vodjo naše klinike prim. dr. Anamarijo Brezigar, ki vam bo z veseljem odgovorila na vprašanja.

Pa le pogumno! Doktorica Anamarija je prijetna oseba, ki razume s kakšno poplavo čustev in vprašanj se soočate, zato je pravi naslov za brezskrben in DISKRETEN pogovor.

Če ste ŽE ODLOČENI za NIPT testiranje, pa se na termin lahko prijavite spodaj.