OBVESTILO

Spoštovane paciente in pacientke obveščamo, da bo ambulanta Medgen v času prvomajskih praznikov

 zaprta od 29. 4. 2024 do 3. 5. 2024. 

Za nujne primere se v tem času, prosim, obrnite na Klinični inštitut za genomsko medicino UKC Ljubljana (tel: 01/ 522 61 71).O nas

V ambulanti Medgen stremimo k celostni obravnavi pacientov. Doseganje slednjega zahteva ekipo, ki zna na prvo mesto postaviti pacienta in njegovo stisko, zaradi katere se je obrnil na nas, hkrati pa strokovno in učinkovito opraviti svoje delo za najboljše možne rezultate.

Medgen - Ambulanta za medicinsko genetiko

Kdo smo in kaj počnemo?

Ekipa Medgen

“Ekipa Medgen”, kot jo sami radi imenujemo, je veliko večja, kot se zdi na prvi pogled. Sestavljena je iz strokovnega osebja na eni in administrativno-tehničnega osebja na drugi strani.

Strokovno osebje

Jedro strokovnega dela ambulante Medgen so trije specialisti klinične genetike (dr. Marta Banjac, prim. Anamarija Brezigar in mag. Gorazd Rudolf) ter diplomirana medicinska sestra, Sladjana Božič. Več o njih si lahko prebrete v rubriki “strokovnjaki”.

Direktor

Direktor Medgena, Martin Podboj, je vedno pripravljen na nove izzve. Ena izmed njegovih odlik je, da vedno prisluhne celotni ekipi zaposlenih in se trudi najti rešitve, ki bodo najboljše za vse – zaposlene in paciente.

Administracija

Za administracijo skrbita Petra Sušnik in Alenka Podboj. Petra je nepogrešljiv vezni člen med našo in partnerskimi ambulantami ter komunikacijo in povezovanjem med njihovimi in našimi zdravniki. Alenka skrbi za delovanje same ambulante in izpolnjevanje vseh mogočih uredb, ki so povezane s tem.

Logistika

Za logistiko v naši ambulanti skrbi Andrej Ilić. Skrbi za prevzeme vzorcev in je nasploh en od veznih členov med našo in partnerskimi ambulantami.

Bi želeli sodelovati z nami?

V kolikor bi želeli z nami poslovno sodelovati, nam pišite na e-naslov: [email protected] ali nas pokličite na 051 429 723. Novih izzivov in priložnosti smo vedno veseli in z veseljem vam bomo prisluhnili.

Da vam bo čim lažje razumeti kaj počnemo in kako vam lahko pomagamo, smo se odločili, da vam ponudimo brezplačni telefonski posvet z enim izmed naših Medgen svetovalcev.

“Dobrodošli na naši spletni strani, kjer se trudimo, da si lahko preberete vse kar morate vedeti o NIPT presejalnih testih in drugih genetskih storitvah. Vseeno pa se zavedamo, da ima vsak človek svojo zgodbo in svoje potrebe, zato vas vabim, da nas pokličete in nam v diskretnem pogovoru zaupate vaše težave.” – prim. dr. Anamarija Brezigar

Ustanoviteljica ambulante

prim. dr. Anamarija Brezigar

Naše storitve

Ambulanta Medgen deluje že od leta 2003, kar pomeni, da smo dobri poznavalci vseh dostopnih genetskih tehnologij, ki so v v svetu splošno sprejete v klinično uporabo.

Na podlagi našega znanja in izkušenj o genetiki, smo uvedli nabor storitev, za katere verjamemo, da so po svoji kvaliteti in zanesljivosti najboljše na trgu.

NIPT testi

Od leta 2013, ko smo, kot prvi v Sloveniji, našim pacientom ponudili možnost NIPT testiranj, smo preizkusili delovanje različnih NIPT tehnologij. 

Odločili smo se, da s svojo strokovnostjo, ekskluzivno zastopamo laboratorije Natera. Njihovi testi spadajo med najbolj zanesljive NIPT teste na svetu in omogočajo številne možnosti nabora testiranj.

Adventia

Ugotovite kolikšna je verjetnost, da vi ali vaš partner na otroka prenesete resno genetsko napako.

Panorama

Preverite genetsko stanje vašega otroka že v zgodnji nosečnosti.

Storitve na napotnico

Genetske storitve podpira tudi država, zato lahko preko osnovnega zdravstvenega zavarovanja dostopate do genetskih storitev v naši ambulanti.

V ambulanti opravljamo klinično in laboratorijsko diagnostiko pri otrocih in odraslih. Naše storitve na napotnico so:

Stopite korak pred prihodnost

Prijavite se na brezplačen in neobvezujoč telefonski posvet z enim izmed naših Medgen svetovalcev, ki vam bo z veseljem odgovoril na vaša vprašanja.

Pa le pogumno! Čaka vas pogovor s strokovnjakom, ki razume s kakšno poplavo čustev in vprašanj se soočate, zato je pravi naslov za brezskrben in DISKRETEN pogovor.

Če ste ŽE ODLOČENI za NIPT testiranje, se na termin lahko prijavite spodaj.