NOVOST! Opravljamo tudi ultrazvočne preiskave z meritvami NUHALNE SVETLINE.  Za naročanje in več informacij nas pokličite na 051 429 723.

Ambulante

Genetske storitve na napotnico opravljamo v ambulanti Medgen v Ljubljani, NIPT teste pa tako v ambulanti, kot tudi v partnerskih institucijah po Sloveniji.

Naša ambulanta - Medgen

Za celostno obravnavo na enem mestu, vas vabimo v našo ambulanto za družinsko genetiko v Ljubljani.

Ambulanta deluje pod vodstvom prim. dr. Anamarije Brezigar že od leta 2003 in je del javne zdravstvene mreže. To pomeni, da določene genetske storitve izvajamo na napotnico, storitve kot so na primer neinvazivna prenatalna testiranja pa samoplačniško.

MCCZ

Medicinski Center Celostnega Zdravljenja

Ena izmed naših glavnih partnerskih institucij kjer lahko opravite NIPT testiranja, je Medicinski Center Celostnega Zdravljenja v Ljubljani, kjer imajo odlično strokovno ekipo. 

V Medgenu cenimo in pozdravljamo njihovo znanje, strokovnost, učinkovitost, skrb za paciente in nevsiljivo obravnavo posameznikov, saj so vse to tudi naša načela.

Naslov: Parmova ulica 53, 1000 Ljubljana >>

Telefon: 059 333 886 >>

Email: info@mccz.si >>

Naše NIPT teste lahko opravite v partnerskih ambulantah po vsej Sloveniji!

Partnerske ambulante

Ne glede na to, v kateri partnerski ambulanti boste opravili NIPT test, vas bomo vedno spremljali preko naše ambulante v Ljubljani.

 

Bolnišnica za ginekologijo in porodništvo Kranj

Ginekološka ambulanta Mirjam Horvat Četina

Stopite korak pred prihodnost

Prijavite se na brezplačen in neobvezujoč telefonski posvet z enim izmed naših Medgen svetovalcev, ki vam bo z veseljem odgovoril na vaša vprašanja.

Pa le pogumno! Čaka vas pogovor s strokovnjakom, ki razume s kakšno poplavo čustev in vprašanj se soočate, zato je pravi naslov za brezskrben in DISKRETEN pogovor.

Če ste ŽE ODLOČENI za NIPT testiranje, pa se na termin lahko prijavite spodaj.