OBVESTILO

Spoštovane paciente in pacientke obveščamo, da bo ambulanta Medgen v času prvomajskih praznikov

 zaprta od 29. 4. 2024 do 3. 5. 2024. 

Za nujne primere se v tem času, prosim, obrnite na Klinični inštitut za genomsko medicino UKC Ljubljana (tel: 01/ 522 61 71).Ambulante

Genetske storitve na napotnico opravljamo v ambulanti Medgen, Ulica bratov Babnik 10 v Ljubljani, medtem ko NIPT teste lahko opravite tako v ambulanti Medgen, kot v naših partnerskih ambulantah po Sloveniji.

Naša ambulanta - Medgen

Za celostno obravnavo na enem mestu vas vabimo v našo ambulanto za družinsko genetiko v Ljubljani.

Ambulanto je leta 2003 ustanovila prim. dr. Anamarije Brezigar in je del javne zdravstvene mreže, kar nam daje možnost opravljanja genetskih storitev na napotnico. Poleg omenjenega, pacientom nudimo tudi širok nabor samoplačniških storitev, kot so  neinvazivna prenatalna testiranja, testiranja povezana s prenašalstvom dednih bolezni, preiskave v povezavi z neplodnostjo in druge.

MCCZ

Medicinski Center Celostnega Zdravljenja

Ena izmed naših partnerskih institucij, kjer lahko opravite NIPT testiranja, je Medicinski Center Celostnega Zdravljenja v Ljubljani, kjer imajo odlično strokovno ekipo. 

V Medgenu cenimo in pozdravljamo njihovo znanje, strokovnost, učinkovitost, skrb za paciente in nevsiljivo obravnavo posameznikov, saj so vse to tudi naša načela.

Naslov: Parmova ulica 53, 1000 Ljubljana >>

Telefon: 059 333 886 >>

Email: [email protected] >>

Naše NIPT teste lahko opravite v partnerskih ambulantah po vsej Sloveniji!

Partnerske ambulante

Ne glede na to, v kateri partnerski ambulanti boste opravili NIPT test, vas bomo vedno spremljali preko naše ambulante v Ljubljani.

 

Bolnišnica za ginekologijo in porodništvo Kranj

Ginekološka ambulanta Mirjam Horvat Četina

Ginekološka ambulanta Nina Osvald Avguštin

Stopite korak pred prihodnost

Prijavite se na brezplačen in neobvezujoč telefonski posvet z enim izmed naših Medgen svetovalcev, ki vam bo z veseljem odgovoril na vaša vprašanja.

Pa le pogumno! Čaka vas pogovor s strokovnjakom, ki razume s kakšno poplavo čustev in vprašanj se soočate, zato je pravi naslov za brezskrben in DISKRETEN pogovor.

Če ste ŽE ODLOČENI za NIPT testiranje, se na termin lahko prijavite spodaj.